27 d'Abril de 2020

Fibracat col·labora amb la Fundació Climent Guitart per connectar els alumnes de Lloret de Mar

Des de Fibracat ens hem sumat a una iniciativa de la Fundació Climent Guitart per donar resposta a una petició de l’Ajuntament de Lloret de Mar: que tots els nens i nenes de la localitat puguin seguir el curs escolar des de casa, sobretot aquells en situació de vulnerabilitat.

Per tal de fer-ho possible, des de Fibracat hem proporcionat targetes SIM amb 50 gigues de connexió a internet, i la Fundació Climent Guitart ha fet la gestió per aconseguir 25 tauletes per als nens i nenes que ho necessitaven.

Aquesta és una de les accions solidàries per donar connectivitat a internet que, en la situació actual, estem fent des de Fibracat, posant-nos al costat dels més vulnerables.

Hem proporcionat internet a 68 infants per continuar amb el curs escolar virtual, a petició de Sor Lucía Caram i del Programa Invulnerables de la Fundació del Convent de Santa Clara.

També ens hem sumat al projecte TelecomuniCAT, de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), amb l’objectiu de connectar telemàticament els pacients amb les seves famílies i amics durant el procés d’hospitalització. Per fer-ho possible, hem cedit targetes SIM amb dades a tots els centres hospitalaris adherits a aquesta iniciativa.

I donem suport a la campanya “Contra el coronavirus” de la Fundació Esclerosi Múltiple, una iniciativa per sensibilitzar i recaptar fons per continuar al costat de les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies durant el confinament.